Mi pravimo filmove

T-Film se specijalizirao za produkciju dokumentarnih, igranih i namjenskih filmova. Istraživanje i pisanje projekta, odabir najboljih produkcijskih resursa, raznovrsnih lokacija i iskusne ekipe su osnova našeg posla. Druga je stvar osigurati da filmski projekt teče glatko. T-Film pruža oboje!


PRODUKCIJA
Tražite produkcijsku kuću sa iskustvom, koja zna kako uspješno proizvesti dokumentarni ili igrani film? Ili želite naručiti reklamni, korporativni, ili edukacijski film? Slobodno nam se obratite i mi ćemo vam uzvratiti brzom i konkretnom povratnom informacijom.


KOPRODUKCIJA
Trebate iskusnog producenta koji će vam pomoći da realizirate međunarodni projekt, a ujedno je pouzdan i odgovoran partner? Više od 25 godina (ko)produciramo filmove s inozemnim partnerima. I još uvijek se jednako veselimo svakom novom izazovu.


PRODUKCIJSKI SERVIS
T-Film je uspješno surađivao s mnogim televizijskim i produkcijskim kućama u zemlji i inozemstvu. Sposobni smo ostvariti iscrpno istraživanje u vezi s bilo kojom temom, pomoći vam da odaberete i ispregovarate prikladne lokacije, osigurati sve potrebne dozvole, obaviti planiranje produkcije i izradu proračuna, i na kraju, omogućiti vam da snimite najbolji mogući materijal za vaš film.